Allround financieel medewerker |16

Profiel
Onze kandidaat is HEAO-Be geschoold. Heeft ruim 12 jaar ervaring als financial waarvan 2 jaar als allround boekhouder op een boekhoudkantoor. Als boekhouder was hij belast met zowel de financiële administratie (debiteuren, crediteuren, grootboek, bankenboeken etc.) als de fiscale administratie(aangifte OB en IB) en het opstellen van rapportages en JR.
Bij zijn huidige werkgever is hij ruim 7 jaar werkzaam als financieel medewerker. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit controle en analyse, vaste activa, voorraadbeheer en rapportage. Hij heeft veelvuldig contact met het management van de organisatie (halen en brengen van informatie).
Ervaring met diverse financiële pakketten (Afas, Exact, Coda etc.). Zeer sterk met excel (macro’s en bouwen van rapportages).
Onze kandidaat is een echte teamplayer met gevoel voor humor.
Kandidaat heeft geen ervaring in de Zorgsector. Is bereid noodzakelijke opleidingen te volgen bijvoorbeeld op het gebied van wet- en regelgeving.

Gewenst functie
Een vaste functie als financieel medewerker bij een niet commerciële organisatie. Een organisatie die maatschappelijk iets toevoegt. Kandidaat is bereid de overstap te maken naar een werkgever waarbij hij een goed gevoel heeft en de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in kennis en kunde.

Gewenste werkplek
Regio Haaglanden. Bij voorkeur afstand woon-werkverkeer maximaal 30 km.